In ziua de azi e mult mai simplu sa iti dezvolti propria afacere intrucat conditiile impuse nu mai sunt atat de stricte, cu toate ca de la o simpla idee si pana la a deschide o afacere e nevoie de multa munca. In plus, sunt nenumarate obstacole de care ne putem lovi, iar cele mai multe fac referire la partea financiara. Totusi, cine descopera oferta financiara de la omnicredit va avea mult de castigat intrucat beneficiile sunt mari. Astfel, aici e mult mai usor sa iti vezi ideea cum capata contur si merita sa incerci.

Solutia financiara care ti se potriveste

La Omnicredit te asteapta conditii ideale si oricand poti alege solutia financiara care ti se potriveste. In plus, unele dintre acestea pot fi folosite chiar simultan, astfel incat sa nu mai existe nicio presiune din punct de vedere financiar si oricine sa isi poata dezvolta afacerea. In prezent solutiile propuse sunt destinate persoanelor juridice, cu toate ca in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentate si altele dedicate celor fizice, astfel incat oricine sa se poata bucura de avantajele posibile.

Scontare

De exemplu, scontarea e un produs financiar tot mai popular in ziua de azi care este ideal pentru firmele care isi doresc incasarea pe loc a biletelor la ordin si a cec-urilor primite de la clienti cu termen de plata in viitor. Prin accesarea acestui produs nu mai e nevoie sa se astepte pana la data scadenta, caz in care activitatea firmei poate fi blocata pentru ca Omnicredit va plati pe loc.

Factoring

Un produs financiar similar e reprezentat de factoring care e dedicat firmelor ce vand produse si servicii cu factura la termen de plata si care au nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Totul e simplu si trebuie doar ca sa fie cesionate creantele catre Omnicredit care va face plata pe loc si va astepta in locul tau data scadenta. Pe aceasta cale orice societate se va putea bucura de mai multa libertate si flexibilitate, iar rapiditatea chiar reprezinta punctul forte.

Microcredite

Si microcreditele merita avute in vedere pentru ca acestea reprezinta o modalitate foarte simpla si foarte rapida de a obtine finantarea dorita. Acestea se obtin cu usurinta la Omnicredit si pot fi folosite la plata salariilor, furnizorilor, chiriilor si nu numai, dar si pentru achizitionarea de noi echipamente sau tot ce e nevoie pentru ca o organizatie sa isi poata desfasura activitatea asa cum se cuvine.

Despre Omnicredit

Despre Omnicredit merita sa stii ca este prima platforma fintech de finantare exclusiv din Romania si ca promite o multime de produse financiare destinate persoanelor juridice din tara noastra. In plus, urmeaza sa fie prezentate in viitorul apropiat si alte solutii care sa fie dedicate persoanelor fizice, astfel incar oricine sa poata avea acces la cele mai bune optiuni de dezvoltare a unei afaceri.

Asistenta

In plus, cine descopera ofera financiara de la omnicredit va avea acces la asistenta de specialitate din partea unei echipe cu o experienta bogata, de peste 15 ani in domeniul economic, fapt care presupune ca nu exista o problema mult prea complicata care sa nu isi gaseasca solutia aici. Totodata, orice antreprenor are ocazia de a dobandi noi cunostinte care sa fie de folos in desfasurarea activitatii.

Totul online

Nu in ultimul rand, la Omnicredit totul se deruleaza exclusiv online ceea ce simplifica lucrurile din start. Nu e nevoie de proceduri complicate sau de batai de cap si, in plus, se pot face economii considerabile de timp, fapt esential pentru orice antreprenor care are ocazia de a-si gestiona activitatea asa cum se cuvine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *