Gheața carbonică este folosită în multe domenii și oferă mai multe avantaje. Este folosită în general pentru depozitarea și transportul mai multor produse medicale sau alimentare, dar mai ales, gheața carbonică este cunoscută de publicul larg ca parte din momentele artistice din cadrul evenimentelor, precum nunți. Fie pentru transportul produselor congelate, fie pentru curățarea criogenică, este o opțiune de luat în considerare de fiecare data când aveți nevoie pentru menține diverse produse într-un mediu cât mai rece. Prin urmare, dacă aveți nevoie de gheață carbonică în București sau împrejurimi, Gheață24 este firma pe care vă puteți baza 0la orice oră din zi și din noapte, pentru că producem constant, cu trei mari utilaje. Ca idee general, producem peste 55.000 de kg de gheață carbonică lunar de mai bine de 11 ani. Asta înseamnă că, de-a lungul acestor ani, mai mulți clienți au avut încredere 100% în noi, iar dumneavoastră puteți fi unul din aceia.

Gheața carbonică, folosită frecventă pentru transportul produselor

Gheața carbonică este utilizată în principal pentru transportul produselor medicale și pentru conservarea pungilor de sânge, a vaccinurilor sau a anumitor produse farmaceutice. În domeniul medical, oferă multe avantaje, iar unul dintre acestea este temperature pe care o oferă, care este în jur de -80°C. De asemenea, face posibilă păstrarea la rece a mai multor mostre biologice sau farmaceutice în timpul transportului dintr-un oraș în altul și chiar dintr-o țară în alta.

Mai mult decât atât, este un adevărat atu folosit și în domeniul cercetării, în special în chimie. În plus, pentru a păstra mai bine mâncarea, aceasta este folosită pentru a menține condițiile optime de frig. De exemplu, în timpul campingurilor sau călătoriilor lungi, vă permite să înghețați mai multe produse și să răciți rapid unele băuturi, precum apa sau vinul.

Gheața carbonică, folosită și pentru curățarea criogenică

De asemenea, gheața carbonică este folosită și pentru curățări industrial și joacă și un rol important, pentru că are eficiență maximă. Deși această curățare se realizează fară apă, în timpul funcționării se trece de la starea solidă la starea gazoasă, pentru a asigura curățarea elementelor electrice. Principalul avantaj al sablării cu gheață carbonică îl constituie faptul că este ecologică.

Această curățare face posibilă eliminarea mai multor poluări în timpul operațiunii datorită utilizării gheții carbonizate.

Mai mult decât atât, puteți apela la Gheață24 inclusiv pentru a comanda acest produs pentru diverse evenimente privare, așa cum sunt nunțile. Concret, gheața carbonică este „ingredientul” perfect de care aveți nevoie pentru un moment unic atunci când are loc mult așteptatul vals al mirilor.

Comandați chiar astăzi gheață carbonică din București indiferent de utilizarea pe care i-ați da-o, iar asta pentru că, așa cum am văzut, aceasta are multiple întrebuințări, în diverse domenii de activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *