Pentru beneficiar, după deținerea terenului, unul dintre cele mai complicate aspecte al unei locuinte,  este obtinerea autorizatiei de construire Conform legii privind organizarea si exercitarea profesiei de arhitect, arhitectii cu drept de semnatura, membri O.A.R. beneficiaza pentru serviciile prestate contractate de dvs. de un onorariu negociat liber.

Contractul pe care îl semnati cu arhitectul dvs. (in urma unei oferte prezentate in scris) trebuie sa precizeze modalitatea sa de remuneratie si nivelul onorariilor sale, ce depind în mod esential de urmatorii factori: costul, timpul si complexitatea investitei, întinderea si gradul de dificultate al misiunilor încredintate.  

. A avea o casa executat pe o suprafata mare de teren fără autorizatie de construire,  este ca și cum am conduce un guvern fără legi care să-l ghideze. Proiectul de arhitectura cuprinde conceptul de baza  al beneficiarului, filtrat de ratiunea arhitectului si adaptarea obiectului de studiu la normelor impuse prin lege. De asemenea, acestea sunt reprezentarea grafică a modului în care va arăta o clădire după construire și ajută în procesul de evaluare a costului ridicării unei astfel de casa.

Există o concepție greșită comună cum că planurile de construcție sunt necesare numai înainte de construcția unei noi case. Proprietarii de case trec cu vederea adesea faptul că multe modificări și îmbunătățiri aduse casei necesită un plan de construcție, astfel încât ei încep să devină interesați de preț pentru proiect de casă. În cele mai multe cazuri, un proiect este necesar atunci când o apare ceva care modifică structura clădirii. Cu toate acestea, ar trebui să știți că un proiect de casa este necesar si obligatoriu. Astfel, dacă vreți să aflați mai multe despre tot ceea ce înseamnă preț pentru un proiect de casă, pe www.destijl.ro, puteți consulta toate informațiile de care aveți nevoie, iar în baza detaliilor introduse, vi se poate face o estimare a prețului.

De regulă, orice modificare, reconstruire, reconversie, supretajare, modificare, consolidarea unui imobil, necesita autorizatie de construire. Așadar, dacă doriți să mergeți la sigur și să alegeți un proiect de casă cu care să nu dați greș, De Stijl vă este alături.

Prin urmare, dacă vreți să vedeți detalii despre cât ajunge ca preț un proiect de casă conceput de firma noastră, tot ceea ce trebuie să faceți este să ne contactați și să vă oferim toate aceste detalii. De asemenea, aveți posibilitatea de a intra pe site-ul nostru și să completați acolo un formular ce vă va cere câteva informații cu privire la casa pe care vreți să o ridicați, iar ulterior puteți intra în legătură cu un arhitect care vă poate ajuta cu mai multe detalii de care dumneavoastră aveți nevoie.

În altă ordine de idei, oferim consultanță personalizată persoanelor care locuiesc în judetul Constanța, redactare rapidă a proiectului, reprezentarea beneficiarului în relația cu instituțiile competente, obținerea avizelor solicitate prin Certificatul de Urbanism și a Autorizației de Construire/Desființare, după caz.

Există mai multe modalități de a ne contacta, toate aflându-se la îndemâna dumneavoastră. Puteți completa formularul de pe site-ul nostru web, apoi să trimiteți pe e-mail. De asemenea, puteți  apela telefonic cu încrederea că datele vă vor fi respectate în concordanta cu legislația în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *