Activitatile din orice gospodarie pot fi usurate cu ajutorul tehnologiei, astfel ca Unelte Export propune o multime de solutii in acest sens, iar una dintre cele mai populare la ora actuala e reprezentata de motoare electrice monofazate. Acesta este dedicat celor care sunt pasionati de gradinarit, dar si celor care locuiesc la casa si isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii intrucat e foarte util si poate fi utilizat in diferite contexte. Optiunile sunt destul de variate, motiv pentru care este important sa fie stabilite asteptarile, pentru ca mai apoi sa fie mai simplu sa fie luata cea mai buna decizie, iar printre caracteristicile importante se numara puterea, turatiile, preturile si performantele aduse.

Alegerea potrivita

Unul dintre cele mai apreciate este cel care are puterea de 4 KW ce se dovedeste mai mult decat suficient pentru majoritatea situatiilor, avand un sistem de prindere pe talpa, fiind dotat chiar si cu un cablu electric alaturi de un stecher. Nu trebuie omisa nici protectia la ciclul pornire si oprire intrucat pe aceasta cale se protejeaza aparatele in fata penelor de curent. Cu alte cuvinte, aceste motoare electrice monofazate sunt foarte eficiente, motiv pentru care implica un consum minim de energie, nu produce zgomote deranjante si nici vibratii, iar pe termen lung se dovedeste a fi o solutie viabila, intrucat dispozitivile sunt foarte fiabile si usor de intretinut.

Caracteristici

Este ideal ca aparatele sa aiba carcasa din fonta pentru a face fata socurilor si loviturilor, iar tot carcasa este cea care poate influenta si nivelul vibartiilor ce se pastreaza foarte redus, la fel si zgomotul. Puterea de 4 KW este suficienta, iar viteza rotatiilor este de 2800 rpm, insa nu trebuie omis nici cablul de alimentare ce propune o lungime de un metru.

Avantaje

Unul dintre cele mai mari avantaje aduse de acest tip de motor e reprezentat de faptul spre deosebire de motorul trifazat, e mult mai economic si se dovedeste a fi ideal nu numai in propria gospodarie, ci si in service-uri auto, fabrici si nu numai, insa poate fi inclus si in planul de echipare a unui alt dispozitiv mai mare precum diferite utilaje. Pentru ca sunt simple, motoarele electrice sunt ideale pe termen lung intrucat sunt rezistente, fiabile, iar acesta poate fi folosit chiar si la echiparea unor dispozitive precum masini de spalat, aspiratoare, ventilatoare si nu numai.

Mai mult, fiabilitatea este asigurata, printre altele, si de calitatea componentelor, care impreuna aduc un design foarte modern si placut, ceea ce presupune ca dispozitivele sunt si compacte, dar si usor de folosit. La Unelte Export preturile sunt foarte bune, asa ca poti sa descoperi acum cat ajunge un astfel de aparat care nu trebuie sa lipseasca din gospodaria ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *