Profesionalismul si siguranta pe care le oferim clientilor nostri, alaturi de increderea conferita partenerilor nostri, ne plaseaza in topul celor mai profesioniste dealer-uri auto din Bucuresti.

Experienta acumulata de la inceput si pana in prezent ne recomanda. Am crescut, ne-am dezvoltat si am pus bazele unei companii complexe, cu servicii complete, pentru o experienta unica.

Colaborarile incepute cu marcile auto de top precum Nissan, Renault, Dacia, BMW, Mini, au fost intarite si sustinute cu munca asidua, efectuata de o echipa de oameni superior calificati, pentru care profesionalismul, dar si dedicatia, sunt imboldurile care ne-au facut cine suntem astazi.

Astazi, ne mandrim sa promovam parteneriate de durata, Auto Cobalcescu devenind dealer autorizat pentru Nissan. In colaborare cu acesta, aducem cele mai noi modele auto pe care le punem la dispozitia dumneavoastra. Ne preocupam constant sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor, promovand stardarde inalte de calitate in ceea ce priveste partenerul nostru Nissan. Printre ofertele noastre se gasesc o varietate de modele, dar si promotii speciale care includ modele ca Nissan Micra Visia, Nissan Qashqai N-Connecta, Nissan Navara N-Connecta sau Nissan Juke N-Design.

In colaborare cu partenerul Renault, pentru care am devenit dealer certificat, direct de la Auto Cobalcescu puteti achizitiona orice autovehicul din gama variata Renault, la preturi excelente si calitate garantata. Fie ca este vorba de noul Megane, Clio sau Estate, fie ca este vorba despre noul Zoe sau Kangoo, oferta noastra este variata, clientii nostri putand alege modelul preferat.

Cu o bogata si indelungata experienta in colaborare, parteneriatul nostru cu Dacia, a constituit un pilon important in dezvoltarea noastra, vanzarea autovehiculelor marca Dacia cunoscand o crestere semnificativa de la an la an, avand in vedere calitatea superioara a acestora. Auto Cobalcescu ofera cele mai bune oferte la achizitionarea oricarui autoturism Dacia, dar si beneficii pentru orice fel de finantare sau Programul Rabla.

De asemenea, ne preocupam constant sa aducem clientilor nostri cele mai avantajoase promotii si punem la dispozitie, in functie de nevoile si asteptarile fiecarui client in parte, surse diverse de finantare, pentru achizitia unui autoturism de la noi.

In acest sens, oferim consultanta pentru orice problema aparuta, incepand de la partea tehnica si culminand cu cea in care nu sunteti sigur ce autoturism vi se potriveste sau care este cea mai buna oferta de care puteti sa beneficiati. Echipa noastra de profesionisti este calificata pentru orice situatie, intrebare sau nelamurire si va sta la dispozitie, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cea cea mai buna experienta.

Credem in parteneriate de incredere si de durata si garantam ca serviciile noastre sunt de calitate, la cele mai inalte standarde. Tot ceea ce facem ne recomanda pentru ca actionam cu profesionalism si seriozitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *