Al cincilea oras ca marime din Spania adaposteste o multime de obiective turistice si isi atrage curiosii din toate colturile lumii, motiv pentru care Zaragoza reprezinta una dintre cele mai grozave destinatii turistice din vestul Europei. Poti sa dai click aici pentru a alege bilete avion Zaragoza si pentru a te bucura de o experienta de neuitat, orasul reusind sa multumeasca pe turistii de toate varstele.

Iglesia de San Pablo de Zaragoza

Aceasta biserica este un bun exemplu al faimosului stil Aragon Mudejar si se remarca prin arhitectura sa unica. Construita intre secolele 13 si 14, aceasta avea initial rolul de a inlocui o biserica modesta, insa intre timp a devenit un adevarat simbol al orasului. Tavanul inalt ofera senzatia de spatiu nelimitat, iar la interior sunt adapostite o multime de obiecte de arta, de la tablouri la sculpturi.

Muzeul Zaragoza

In acelasi timp, cine da click aici si alege bilete avion Zaragoza are ocazia de a vizita cel mai cunoscut muzeu al orasului, impartit pe trei categorii principale, istorie, arta si cultura. Acesta este gazduit intr-o cladire veche de peste 100 de ani, iar printre cele mai variate colectii se numara cele de tablouri si arheologie. Prin intermediul acestora se poate afla mai multe despre cultura zonei, incepand inca de la preistorie, de-a lungul perioadei maure, gotice si renascentiste si pana la secolul 21.

Printre atractiile principale de aici se numara placile din bronz antice cu inscriptii latine si iberice, alaturi de bustul imparatului Augustus sau alte obiecte din faimosul palat Aljaferia. La capitolul picturi, acestea acopera o vasta perioada, incepand din anii 1100 si pana in prezent, iar cele ale lui Francisco de Goya sunt cele mai cautate. Cu alte cuvinte, acest muzeu reprezinta o modalitate ideala de petrecere a timpului liber pentru turisti de toate varstele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *