Ce presupune de fapt videochatul

Unul dintre cele mai controversate, dar și cele mai plătite domenii de activitate și anume videochatul, începe cu pași mici și siguri să nu mai reprezinte un subiect atât de controversat și, odată cu educarea și informarea pe această temă, să se descopere că, de fapt, este un job mai mult decât respectabil.

Cu toate că multe persoane pot avea rețineri în a activa în acest domeniu, la Studio Safir ne dorim să conturăm un mediu în care frica, nesiguranța sau rușinea să fie combătute încă din prima secundă. Primul pas l-am realizat în momentul în care am ales să conturăm o echipă compusă strict din femei, pentru a anula stresul sau intimidarea pe care le-ar putea produce o prezență masculină în peisaj. În plus, salariul care este cu mult peste media din România, este de asemenea un punct motivator în direcția alegerii acestei direcții. Un alt beneficiu este dat de faptul că fiecare fată își poate desfășura activitatea din confortul propriei locuințe, dacă dispun de laptop, conexiune la internet și o cameră web.

i

Mai mult, este foarte important de conștientizat faptul că videochatul nu presupune întreținerea de relații intime în schimbul unor beneficii financiare. Videochatul, după cum îi spune și denumirea, presupune menținerea unor discuții, despre orice subiect posibil, prin intermediul apelurilor video. Nu este necesar sau obligatoriu ca sesiunea să ia o turnură erotică, mulți dintre clienți dorindu-și un partener de discuție dispus să-i asculte și nimic mai mult. Astfel că, pe lângă frumusețe, inteligența și creativitatea pot reprezenta atuuri incontestabile.

Un alt avantaj pe care îl presupune un astfel de job este dat de faptul că informațiile confidențiale, atât ale modelului, cât și ale interlocutorului vor rămâne anonime. Astfel că, nimeni nu va putea avea acces la aceste informații, discuția rămânând strict între cei doi. În plus, pentru mai multă încredere, am asigurat ca aceste conexiuni să se realizeze cu persoane din toate colțurile lumii, mai puțin zonele care sunt foarte populate de români, scăzând astfel semnificativ riscul de a fi recunoscută, atât timp cât nu se dorește acest lucru. Așadar, orice fată ce întrunește aceste criterii minime, poate activa cu succes pe această nișă și să-și asigure astfel un viitor liniștit, lipsit de grijile generate de probleme financiare.

În ceea ce privește salariile, acestea sunt mai mult decât atractive. Astfel că, un model care abia alege să pășească pe acest drum, poate avea asigurat un salariu minim de 400 de Euro. Pentru acelea cu mai multă experiență, care reușesc să mențină vie o conversație pentru cât mai mult timp, salariul poate ajunge și la 4000 de Euro pe lună. Aceste cifre depind numai de abilitățile proprii, de încrederea pe care o ai în tine și în capacitatea ta de a stârni interesul persoanei cu care discuți. 

Leave a Comment