Construcții de durată realizate din materiale de cea mai înaltă calitate

Problema risipei și a materialelor de construcție clasice care au un impact major asupra poluării și asupra felului în care reacționează mediul la ele, este una din ce în ce mai discutată și clară din acest punct de vedere. În consecință, este evident că ceva trebuie să se schimbe în felul în care ne raportăm la procesul construcției unei case și la obiceiurile noastre de consum. Astfel, cei de la Dumbrava 47 vin cu o serie de soluții facile, care presupun introducerea de case ecologice în România, astfel încât contribuția ta la salvarea planetei să existe și din acest punct de vedere. Practic, ei propun o soluție idealizată prin care vă veți putea bucura de tot ceea ce ține de siguranță într-o casă construită din materiale care nu distrug stratul de ozon în niciun fel.

Investiție recuperată în timp

Deși în primă fază situația și investiția financiară într-o astfel de locuință poate părea exagerată, cei de aici vin cu propunerea unei soluții prin care casa poate să genereze venituri. Dacă locatarul mai are o reședință, iar casa ecologică este locuită mai puțin de trei luni pe an, există posibilitatea de a o da spre închirieri, iar echipa de aici va oferi servicii de management turistic. Având în vedere poziționarea potrivită, aproape de o zonă balneoclimatică, există posibilitatea ca foarte mulți turiști să apeleze la această variantă ca la o soluție ideală. Mai mult, tu vei primi suma de bani din închiriere, timp în care costurile suplimentare de orice fel vor fi suportate de cei de la Dumbrava 47.

Rezistența materialelor de calitate

Din punct de vedere al materialelor utilizate, este deja clar faptul că acestea sunt ideale în momentul în care ne gândim la viitorul planetei, dar și la siguranța noastră personală. Astfel, pereții vor fi realizați din beton de cânepă, care are o rezistență fantastică și totodată discutăm și despre o facilitate mai mult decât clară din punct de vedere al capacității pereților de a evita condensul. Aceștia sunt cu ușurință izolați cu lână, asigurându-se în acest mod temperatura optimă în încăperi, iar structura și acoperișul sunt făcuți din lemn masiv, sigur și practic pentru noi.

Consum energetic minim

Mai mult, la nivelul consumului de energie vom observa schimbări uriașe în ceea ce privește casa noastră. Acestea sunt gândite pe principiul low energy, ceea ce înseamnă că o casă de 108,5 mp consumă la fel de mult ca o garsonieră de 25 mp. Beneficiile economisirii banilor sunt de partea ta din toate perspectivele, iar investiția se va amortiza în acest fel într-un timp foarte scurt, având în vedere că tu nu vei face niciun efort în acest sens.

Leave a Comment