Consulta calculatorul de nastere

Clubul Bebelusilor iti pune la dispozitie un calculator sarcina si nastere, ce iti va estima data probabila a nasterii, a conceptiei si a saptamanii de sarcina in care te afli acum. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci cateva informatii despre prima zi a menstruatiei si durata ciclului menstrual. Este important de precizat faptul ca acest calcul este unul estimativ, deoarece fiecare sarcina are propriile particularitati si este unica in felul ei, iar bebelusii apar cand sunt pregatiti.  De asemenea, pe site-ul clubulbebelusilor.ro regasesti si informatii despre metodele de calcul pentru data probabila a nasterii preferate si utilizate de medici.

Nasterea – un subiect delicat

Se cunoaste faptul ca nasterea este un subiect delicat pentru fiecare mamica, iar in acest fel Clubul Bebelusilor iti este aproape cu informatii si detalii importante ale acestei etape minunate din viata ta. In alta ordine de idei, vei afla informatii despre pregatirea nasterii, bagajul de maternitate, travaliul, nasterea naturala, prin cezariana, dar si despre recuperarea de dupa nastere. Totodata, pe site-ul clubulbebelusilor.ro vei regasi povesti de nasterea ale mamicilor ce au trecut prin cel mai inaltator moment din viata de femeie. Parcurge cu atentie toate informatiile aflate pe Clubul Bebelusilor si alege sa fii informata corespunzator. Totodata, este important de mentionat faptul ca informatiile nu au scopul sa inlocuiasca recomandarile medicului specialist.

Descopera importanta alaptarii

Se cunoaste faptul ca alaptarea este foarte importanta pentru bebelusul tau, cu alte cuvinte, este mai mai pretios cadou pe care o mama il ofera bebelusului. Asadar, descopera acum tainele alaptarii si alege sa fii o mamica informata si relaxata pentru bebelusul tau. Alaptatul ofera o varietate de beneficii atat pentru bebelusul tau, cat si pentru tine. Despre pozitiile potrivite alaptarii, pana la intarcarea bebelusului, Clubul Bebelusilor este alaturi de tine in aceasta calatorie minunata.

Diversificarea mai simpla ca oricand

Diversificarea este etapa in care bebelusul trece la o alimentatie bazata si pe alimente solide, iar in acest fel, pe Clubul Bebelusilor vei regasi numeroase metode de gatit eficiente si sanatoase, dar si multe retete ideale pentru perioada de diversificare a alimentatiei micutului tau. Totodata, pe site-ul clubulbebelusilor.ro vei afla detalii pretioase despre beneficiile anumitor alimente importante din alimentatia copilasului.  

Afla experientele mamicilor

Pe site-ul clubulbebelusilor.ro vei gasi numeroase experiente ale mamicilor ce au trecut prin anumite etape cu bebelusii lor, iar in acest fel vei afla daca exista mamici care s-au confruntat cu situatii similare cu ale tale. Totodata, in cadrul acestor articole ce prezinta experiente ale mamicilor, vei ragasi si sfaturi din partea acestora pentru mamici.

In alta ordine de idei, este important de precizat faptul ca informatiile prezentate sunt doar recomandari informative, cu caracter facultativ, ce nu au menirea sa inlocuiasca indicatiile medicului specialist ce iti monitorizeaza sarcina si pe cele ale medicului pediatru al micutului tau.

Leave a Comment