Microdermabraziunea sau tehnica denumita in limba engleza „power peel” este un tip de chirurgie cosmetica la nivelul pielii in care straturile exterioare sau cele mai superficiale ale pielii sunt indepartate folosind un abraziv fin aplicat foarte usor.

Acesta nu este un tratament care implica o singura sedinta, ci se repeta de obicei la intervale de timp, ducand la formarea unui nou strat de piele care este mai fin. Scopul sau este de a imbunatati aspectul tanar al pielii. Puteti face microdermabraziune in Bucuresti la Eva Salon, totul la un pret foarte accesibil pentru orice buzunar. Microdermabraziunea este un proces mecanic care vizeaza diminuarea sau exfolierea straturilor pielii moarte si deteriorate ale fetei. Stratul exterior al pielii contine de obicei majoritatea petelor pigmentare si riduri.

Procedura dureaza in medie aproximativ 45 de minute, de obicei fara a fi nevoie de anestezie. Straturile epidermice exterioare sunt non-vasculare, ceea ce inseamna ca exista sangerari minime in timpul procedurii. Sase tratamente sunt de obicei recomandate in primele 12 saptamani la intervale de doua saptamani pentru a produce un efect maxim.

Repetarea acestei proceduri la fiecare 4-8 saptamani va ajuta la mentinerea pielii sanatoase si proaspete, incurajand miscarea ascendenta a celulelor pielii din stratul inferior sau cel mai adanc al epidermei.

Dupa procedura, pielea poate aparea rosie si poate exista un disconfort usor pentru o perioada scurta de timp. Dupa realizarea acestei proceduri, utilizarea protectiei solare este obligatorie sau persoana ar trebui sa evite expunerea la lumina soarelui pentru cateva zile.

Invinetirea sau sangerarea microscopica este rara si, de obicei, se datoreaza presiunii excesive prea mult timp. Cicatrizarea este extrem de rara, iar infectia este practic necunoscuta in vreun caz, cu exceptia celui in care pacientul are herpes activ sau leziuni. Leziunile rozaceei pot deveni ocazional active dupa microdermabraziune.

Daca doriti sa faceti microdermabraziune in Bucuresti, trebuie sa stiti ca ati veti gasi un personal foarte prietenos si, cel mai important, profesionist in ceea ce face. Astfel, merita sa aveti o experienta de curatare a tenului aici, mai ales ca si preturile sunt foarte atractive pentru clienti.

Pe de alta parte, microdermabraziunea nu este eficienta ca tratament cu o singura sedinta. Actioneaza numai asupra straturilor epidermice exterioare si, astfel, nu poate imbunatati ridurile profunde, cicatricile chirurgicale, pigmentarea sau acneea severa. Eliminarea substantelor chimice sau replantarea cu laser sunt recomandate pentru aceste probleme.

Acestea fiind spuse, alege chiar acum microdermabraziune in Bucuresti la Eva Salon si te poti bucura de un ten si o piele fina, curata si elastica. Personalul nostru este foarte bine pregatit si majoritatea fetelor fac parte din familia Eva Salon inca de la inceput. Ele efectueaza fiecare tratament cu meticulozitate si respecta protocoale stricte de igiena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *