Andini este cel mai bun prieten al tuturor parintilor care isi doresc sa organizeze un botez de neuitat pentru cei mici, iar acest eveniment trebuie planuit cu minutiozitate, fiind nenumarate detalii care se pun la punct. Totodata, Andini propune cateva sfaturi cu privire la alegerea trusoului pentru botez, intrucat exista mai multe criterii importante de care ar trebui sa se tina cont.

Ce este trusoul?

Totusi, inainte de toate este important sa se stabileasca ce este acest trusou si care este scopul sau. Pe scurt, trusoul este un pachet de nelipsit, alcatuit din mai multe obiecte, incepand cu o panza alba de mir, care trebuie utilizata atunci cand bebelusul este scos din cristelnita de catre preot, iar aceasta poate fi de mai multe tipuri, in functie de preferinte. In schimb, este ideal ca panza sa fie confectionata dintr-un material de calitate, pentru ca bebelusul sa se simta bine si suplimentar se poate apela si la un prosop de dimensiuni mici, care sa completeze pachetul.

Bineinteles, trusoul trebuie sa mai contina si hainute noi, iar acestea pot fi alese, din nou, in functie de preferinte, insa se poate tine cont si de simbolistica culorilor, de diferite evenimente si nu numai. Hainutele dedicate bebelusilor nu sunt complete fara o caciulita si papucei, iar Andini aduce foarte multe propuneri in acest sens, atat pentru fetite, cat si pentru baietei. In acelasi timp, trusoul contine si o lumanare, alaturi de un prosop care se va inmana catre preot, iar fiecare dintre acestea pot fi decorate in diferite moduri, in functie de propriile gusturi si asteptari. In cele din urma, pachetele sunt completate cu sticluta de mir cu care se sfinteste bebelusul, iar toate sunt depozitate intr-o cutie de forme si culori diferite, care sa fie usor de transportat si accesat atunci cand este nevoie.

Criterii de selectie

Tinerii parinti care nu stiu care sunt criteriile de selectie a unui trusou trebuie sa stie ca totul nu trebuie sa se rezume decat la calitatea produselor din interior, in special prosopul, fiind preferate cele din bumbac 100% care nu irita pielea. In acelasi timp, si hainutele pentru cei mici trebuie sa fie de o calitate superioara, in caz contrar bebelusii nu se vor simti bine si pot fi supusi mai multor riscuri. Nu exista reguli de care sa se tina cont, ci doar sugestii, iar la partea estetica totul este obiectiv, motiv pentru care alegerile facute difera de la o situatie la alta. Totusi, achizitionarea trusourilor reprezinta sarcina nasilor, care pot consulta parintii atunci cand trebuie sa ia o decizie. Asadar, Andini este locul ideal catre care se pot orienta toti cei care isi doresc ca organizarea botezului sa se faca in cele mai bune conditii, iar fericitul eveniment sa iasa perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *