Procedura de recoltare a celulelor stem este una foarte simpla si tot mai populara in ziua de azi intrucat aduce multe avantaje, astfel ca trebuie sa vezi detaliile la Stemsure. Acest tip de celule provin de la cordonul ombilical al bebelusilor si se recolteaza la scurt timp dupa nastere intrucat sangele este bogat in proteine si poate fi folosit la tratarea mai multor afectiuni. De asemenea, celulele stem sunt adesea folosite la regenerarea tesuturilor afectate, iar pana in prezent exista peste 80 de boli care pot fi tratate cu ajutorul acestora. Conform statisticilor, aceste celule au o rata de succes de 100% in cazul copiilor si de 50% in cazul altor membri ai familiei, motiv pentru care merita luate in calcul in tratarea a diferite afectiuni.

Cum se recolteaza?

Mai exact, sangele se recolteaza din vena cordonului ombilical care este atasat de placenta si este important de stiut ca celulele obisnuite nu sunt suficiente pentru tratarea unui adult, pe cand cele prelevate propun o concentratie de circa zece ori mai mare. Poti sa vezi detaliile la Stemsure si astfel vei afla mai multe despre modalitatile de recoltare, pentru ca acestia pun la dispozitie o banca unde celulele pot fi depozitate in cele mai bune conditii. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca oricine isi permite sa se bucure de toate avantajele aduse.

Mai multe afectiuni tratate

Celulele stem sunt folosite la tratarea mai multor afectiuni complexe si reprezinta o adevarata revolutie a domeniului medical intrucat reprezinta o alternativa la tratamente mult mai complicate, care implica proceduri dificile, dar si costuri ridicate. Printre acestea se pot numara Alzheimer, Parkinson, diabetul de tip 1, mai multe forme de cancer, leucemie si multe altele, insa celulele stem sunt ideale si pentru recuperarea in urma unor tratamente serioase precum radioterapia sau chimioterapia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *