Despre SEO si secretele sale

In aceasta era a digitalizarii, concurenta dintre site-uri web este acerba. Fiecare companie cauta sa atraga cat mai mult trafic pe site-ul sau web, deoarece fiecare vizitator nou este un potential client pe care il veti putea convinge la finalul vizitei sale pe site sa ramana si chiar sa achizitioneze produse sau servicii. Totusi, trebuie luata in calcul si o alta dimensiune: ce tip de vizitatori ar trebui sa atrag pe site-ul meu? La propriu vorbind, traficul ridicat este un atu semnificativ, dar traficul adaptat afacerii este cu atat mai mult avantajos, pentru ca obiectivul este de a atrage un public fidel, format din utilizatori de internet atenti si receptivi la mesajele privind serviciile sau produsele pe care le comercializati.  Daca un public atent la mesajul si valorile pe care le expuneti va viziteaza site-ul, este mai probabil sa observati o rata de conversie buna, adica proportia de vizitatori care efectueaza o achizitie sau va contacteaza dupa un click are sanse sa creasca.

Pentru a atrage trafic catre un site web, suntem interesati de optimizarea acestui site. Astfel, WiseVision va ofera servicii de SEO la un pret accesibil, pentru ca afacerea dumneavoastra sa se bucure de succesul pe care il merita. Optimizarea unui site este pozitionarea acestuia in topul rezultatelor motoarelor de cautare (Google, Bing, Yahoo! etc. Obiectivul este sa apara in primele pozitii: prima pagina de rezultate (primele 10 rezultate) atrage 91% din clickuri, a doua mai putin de 5% si abia 1% pentru a treia. Oricare ar fi industria in care activati, daca sunteti in cautarea unei agentii care sa va ofere servicii SEO de calitate, agentia noastra, WiseVision, depune toate eforturile pentru a va maximiza vizibilitatea pentru ca site-ul tau sa se alature primelor 10 rezultate ale cautarilor, locul ravnit de toata lumea. Pentru a va pregati pentru procesul de optimizare pe web, va oferim un audit SEO gratuit, o optimizare tehnica pentru a reduce timpul de incarcare a paginilor, pentru a va pozitiona mai bine site-ul in rezultatele motoarelor de cautare. Aceasta analiza SEO va va permite sa generati trafic si sa aveti o vizibilitate buna.

SEO este procesul care vizeaza optimizarea unui site web, fiind o etapa la care ajung toate companiile care isi doresc sa creasca din punctul de vedere al recunoasterii in mediul digital. Motoarele de cautare utilizeaza algoritmi complecsi pentru a determina rezultatele cautarii care sunt relevante intr-o anumita situatie Aceasta solicitare este exprimata prin cuvintele-cheie introduse de utilizatorii de Internet in bara de cautare. SEO este interesat de aceste cuvinte-cheie pentru a crea un site in conformitate cu cuvintele-cheie cele mai cautate de utilizatorii de Internet. Practic, asa are loc rafinarea site-urilor cu adevarat relevante pentru un anumit public.

Leave a Comment