Egregora ofera sansa la o noua viata pentru cei dragi

Din dragoste pentru cei dragi ajungem in punctul in care ne dorim sa le putem face viata mai frumoasa si mai usoara cu orice pret. Ei bine, acest lucru se accentueaza si mai mult odata cu trecerea anilor, cand cei dragi imbatranesc si au nevoie de ajutor in permanenta. Fiecare dintre noi ne confruntam cu problema timpului si cu greu reusim sa ii mai ajutam pe cei din jurul nostru atunci cand nevoia este una imensa.

Asa se intampla de obicei in cazul in care parintii sau bunicii nostri au nevoie sprijinul nostru fizic, dar mai ales cel moral. De aceea, centrul de batrani Egregora vine in ajutorul familiilor care vor sa le ofere varstnicilor un trai sigur, linisitit si fericit. Astfel, acest azil de batrani din Pipera este locul in care buncii sau parintii dumneavoastra poti sa traiasca fericiti multi ani. Aici au parte de compania medicilor si personalului ingrijitor, dar si de cea a celorlalti batrani. La Egregora punem pret pe o buna ingrijire, pe socializare si un trai cat ma tihnit.

Cu alte cuvinte, Egregora este un loc realmente deosebit, un azil de batrani Pipera ce ofera conditii de cazare la standard hotelier de 4****, ingrijire, asistenta si programe intensive de recuperare ale afectiunilor si patologiilor specifice batranetii, printre care amintim Alzheimer, AVC, Parkinson, dementa, scleroze, traumatisme etc. Intregul proces de refacere si vindecare a pacientilor nostri de desfasoare sub aspectul celor mai noi standarde de functionare ale unui astfel de azil de batrani Pipera.

Fiecare varstnic care ajunge in a doua sa familie, Egregora, vine de cele mai multe ori cu un istoric medical, astfel, tinand cont de tratamentul pe care trebuie sa il administram fiecarui pacient, la Egregora, elaboram scheme de tratament in cabinetele noastre medicale si urmarim aplicarea unui program de integrare si redobandire a unui grad cat mai superior al calitatii si independentei motrice. Personalul nostru de cadre medicale si ingrijitori acorda o atentie deosebita si ajutor in absolut toate activitatile zilnice: igiena, ingrijire corporala si deplasare, alimentatie etc.

Totodata, asiguram servicii de monitorizare a starii de sanatate, coordonare, recuperare, ameliorare si controlul sanatatii. In egala masura, asiguram servicii specializate in recuperarea, tratarea si gestionarea cazurilor post AVC (hemiplegii, hemipareze), boli degenerative Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, scleroze multiple, traumatisme postoperatorii, endoproteze, slabiciune musculara post imobilizare, tratamente antiescare, sonde urinare, gestionarea situatiilor ce impun sonde nazo-gastrice etc.

Uita de grija faptului ca mama, tatal sau bunicii tai ar putea sa traiasca nefericiti si singuri si ofera-le sansa la o noua viata sociala, alaturi de Egregora, un azil de batrani Pipera, locul in care viata celor dragi poate lua o turnura favorabila si benefica celui care are nevoie sa stie soarta sa conteaza.

Leave a Comment