Eva Salon din Brasov, locul in care simti rasfatul deplin

Esti invitata la o petrecere si vii dupa o zi plina la serviciu, abia ai facut un dus si iti dai seama ca esti neepilata? Stim, este groaznic! Crizele de timp sunt ororile femeilor, mai ales atunci cand urmeaza sa participam la un eveniment important, fie ca e petrecere sau o simpla iesire in oras. Cand te simti total nepregatita, totul devine si mai enervant, de aceea iti propunem sa scapi de stresul epilarii cu Eva Salon din Brasov. Aici gasesti personal cu o calificare in domeniu temeinica, un salon cochet, aflat in inima orasului, care abia asteapta sa te gazduiasca. Facem totul pentru ca persoanele care ne solicita serviciile de epilare definitiva sau tratamente faciale sa fie pe masura expectantelor pe care fiecare client le are. Daca vii la Eva Salon, vei avea parte de cele mai bune si onorante servicii pe care ti le doresti, pentru ca punem foarte mult pret pe experientele pozitive pe care oferim tuturor celor pe care ii intalnim de-a lungul timpului. Acum, tu poti fi unul din urmatorii clienti fideli pe care sa ii avem deja in portofoliu. La Eva Salon din Brasov poti beneficia de de tratamente corporale, tratamente faciale si epilare definitiva la cele mai inalte standarde.

Ne recomanda cei peste 9 ani de experienta, intrucat activam pe aceasta piata inca din anul 2011, misiunea noastra fiind aceea de a face femeile din Romania sa se simta si sa fie mai frumoase pe zi ce trece. Eva Salon este de 9 ani prezent in Romania cu 10 saloane de epilare definitiva, in 8 orase dintre cele mai mari orase ale tarii, precum: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Ploiesti, Iasi si Oradea. La Eva Salon din Brasov sa straduim sa ne facem treaba cat de bine putem, pentru a le oferi clientelor noastre numai servicii de calitate. Prin urmare, la Eva Salon din Brasov, va oferim epilare definitiva, tehnologia E-light, o metoda sigura, accesibila, rapida si eficienta, folosita cu succes in toata lumea, de peste 30 de ani. Prin intermediul aparaturii de ultima generatie pe care o folosim, putem elimina parul facial si corporal, insa doar in cazul în care acesta are pigment. Nu functioneaza pe firele blonde, roscate sau albe.

Mai mult decat atat, clientele noastre pot beneficia de o consultatie gratuita, dar si o testare gratuita, la alegere, pe una din zonele axila sau inghinal. De asemenea, nu exista obligatia de a continua. Oferim preturi de fidelitate clientelor noastre și bonus de recomandare, asa ca, 10% din sumele achitate de persoanele venite prin recomandare sunt redirectionati intr-o pusculita electronica. Acum este randul tau sa vii in Salon Eva din Brasov si sa faci parte din seria femeilor ingrijite si frumoase!

Leave a Comment