Una dintre cele mai importante etape in achizitionarea sau vanzarea unei proprietati, fie ca vorbim despre apartament, casa sau teren este aceea de a verifica actele necesare pentru realizarea acestui proces. EuroSurvey te poate consilia gratuit in identificarea si obtinerea actelor de cadastru si intabulare cu ajutorul expertilor autorizati de care ai nevoie.

Cu alte cuvinte, specialistii de la eurosurvey bucuresti ne sfatuiesc sa efectuam cadastrul si intabularea unei proprietati, deoarece este o etapa obligatoriu de respectat in achizitionarea unui imobil, indiferent de forma de tranzactionare a acestuia, fie vanzare, donatie sau mostenire. Cele doua proceduri, cadastrul si intabularea sunt un sistem obligatoriu de inventariere a tuturor imobilelor de pe teritoriul tarii.

Cand spunem cadastru ne referim la identificarea, masurarea, descrierea si inregistrarea imobilelor in documente cadastrale. De asemenea, cadastrul se ocupa si de reprezentarea imobilelor pe harti si planuri.

In ceea ce priveste intabularea, aceasta se refera la partea juridica a acestui sistem, unde se realizeaza inscrierea in Cartea Funciara a drepturilor reale imobiliare, a drepturilor personale, a actelor, a faptelor sau a raporturilor juridice care au legatura cu imobilele respective.

Cartea Funciara este un registru public, care cuprinde evidenta juridica a imobilelor, din proprietatea persoanelor fizice si juridice din aceeasi localitate. Tot in Cartea Funciara se pot inscrie sau radia si alte raporturi juridice, drepturi personale, interdictii, incapacitate si litigii cu privire la un bun imobil.

Cartea Funciara este cea care atesta existenta dreptului real inscris in folosul persoanei care a dobandit sau constituit cu buna credinta un drept real imobiliar pana la proba contrarie. Aceasta se poate deschide la cerere pe baza documentatiei cadastrale si a actului juridic prin care s-a constituit sau s-a transmis dreptul de proprietate.

Atunci cand ai nevoie de specialisti in cadastru si intabulate alege sa lucrezi cu EuroSurvey pentru ca aici intreaga echipa beneficiaza de o vasta experienta in domeniu si cu ei nu va exista nici un proiect pe care sa nu-l poti realiza. In plus inginerii de aici folosesc doar tehnologie de ultima generatie astfel incat activitatea sa se desfasoare prompt si eficient.

De-a lungul timpului au acumulat atat de multa experienta incat cele mai performante lucrari sunt realizate in cel mai scurt timp posibil.

Ia legatura cu unul dintre specialistii in cadastru de la EuroSurvey iar acestea te va ajuta in toate demersurile pe care le vei avea de facut. Inginerii de la EuroSurvey se ocupa si de apartamentari constructii, alaturi de actualizarea limitelor unei proprietati, a suprafetei unui imobil, a categoriei de folosinta sau destinatia, si din acest motiv iti va fi mult mai simplu si mai comod din toate punctele de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *