Un zâmbet sănătos și puternic este ceea ce fiecare dintre noi își dorește, însă nu toți am fost înzestrați în acest sens de la mama natură. Pentru pierderea unuia sau mai multor dinți pot exista diferite cauze, dar și soluții, printre care apelarea la implanturi dentare devine tot mai populară. Tehnologiile au evoluat, rată de succes a crescut, iar Dental Medical vine în sprijinul tuturor celor care își doresc să își recapete funcțiile și aspectul estetic plăcut și îngrijit de la nivelul cavității orale.

De ce este nevoie de un implant dentar?

Pot există o mulțime de cauze care conduc la pierderea prematură a unuia sau mai multor dinți; de la o îngrijire orală neadecvată, la anumite carențe în organism. În acest sens, poate cea mai bună soluție de înlocuire a acestora, pe termen lung, este reprezentată de implanturile dentare. Acestea sunt potrivite pentru persoane de toate vârstele, indiferent de motivele care au dus la crearea de spații inter dentare. Sunt metode foarte sigure și eficiente, care devin necesare atât din punct de vedere estetic, cât mai ales medical. Lipsa dinților poate cauza probleme în ceea ce privește mușcătura corectă, dar poate agrava și unele condiții medicale preexistente, dat fiind faptul că procesul de masticație nu se mai realizează corect. La Dental Medical oricine are garanția unei intervenții de calitate, realizate cu minuțiozitate, care să readucă la standarde normale toate funcțiile vitale de la nivelul cavității orale.

În ce constă acest tip de intervenție?

În primul rând, intervenția este foarte sigură, iar rată de succes este de peste 99%. În al doilea rând, bineînțeles, contează priceperea și experiență stomatologului, însă este importantă și aparatură folosită de către acesta. Întreagă procedura se derulează sub efectul anesteziei, astfel că pacienții nu vor resimți decât cel mult un disconfort sau o ușoară presiune în zona afectată. Durata procedurii variază de la un caz la altul, fiind nevoie, în general, între 45 și de minute și două ore. Procesul se realizează în mai multe etape, care pot necesită perioade de vindecare între acestea. Așadar, în prima faza, veți efectua un consul, iar apoi vor fi stabilite detaliile în ceea ce privește pregătirea osului, plasarea propriu-zisă a implantului și ulterior intervenții minore de remediere a efectelor post-operatorii precum senzații de disconfort sau umflarea zonei.

Un zâmbet perfect fără durere

Implantologia este singură metodă prin care vei putea avea un zâmbet perfect și îți vei recăpăta funcțiile cavității bucale într-un timp cât mai scurt. Pentru succesul intervenției este necesară alcătuirea unui plan bine pus la punct alături de medic, care în funcție de context va lua măsurile adecvate. Cu siguranță, contează și îngrijirea post operatorie, însă cine va respectă indicațiile medicului nu va întâmpină nicio problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *