Inmormantarea surorii mele nu ar fi fost posibila in conditii bune in lipsa Casei Funerare Luca

Nimeni nu stie cand se va intampla, dar toata lumea stie sigur ca se va intampla intr-o zi. Decesul unei persoane este cu atat mai greu de suportat daca e vorba de cineva apropiat si daca esti luat prin surprindere. De cateva luni sora mea se simtea destul de rau. Noptile nu mai erau demult linistite, mai mereu la spital ajungeam cand durerile deveneau insuportabile. Diagnosticul medicilor a fost unul destul de descurajator: aparusera formatiuni tumorale la ficat, splina care dadeau stari de rau si distrugeau practic organismul. Intr-o seara insa lucrurile s-au precipitat, deja sora mea avea dureri groaznice, salvarea tot intarzia, iar intr-un final s-a intamplat la ce ne asteptam mai putin…

Salvarea avea sa constate decesul. Socul a fost mare, dar a trebuit sa trecem peste si sa ne ocupam de inmormantare. Era vineri seara, nu stiam ce sa facem, pe cine sa sunam.

Cu telefonul in mana fiecare cauta alternative pe Internet, alta varianta nu era. In cateva minute aveam si numarul salvator de la Casa Funerara Luca, o casa funerara in sectorul 2 cu servicii funerare complete non-stop, doar cu talonul de pensie si banii restituti din ajutorul de deces la achitarea cu talonul de pensie, unde era cazul. Domnii de acolo ne-au consiliat si ne-au oferit servicii de calitate, consultanta si o organizare a evenimentului funerar de la inceput pana la final. Imediat dupa ce am vorbit cu cei de la respectiva casa funerara in sectorul 2 s-au ocupat de preluarea si manipularea decedatului, de imbalsamare si cosmetizare, toaletare, de transportul funerar propriu-zis.

Toata documentatia necesara evenimentului funerar a fost adunata cu ajutorul firmei, ajutorul de inmormantare a fost ridicat in timp util. In serviciile platite din ajutorul de inmormantare au fost incluse sicriul complet echipat, lenjeria de sicriu, seturile de orare, ridicarea de la domiciliu, jerbele si aranjamentele florale. Practic am luat un pachet funerar complet si firma s-a ocupat treptat de toate etapele inmormantarii.

De asemenea, pentru la biserica am avut rapid coliva, sticla de vin cu ulei, prescurile, pachetele cu farfurii, cani si alimente, prosoape, batiste, doliu la usa si pentru participanti, toiag. Transportul funerar pentru decedat a fost in deplina siguranta, cu masini speciale, a fost rapid si am stiut exact traseul urmat, convenit de comun acord.

La final am recuperat pana la 1500 de lei din ajutorul de inmormantare luat, nu a trebuit sa ne implicam foarte mult avand in vedere socul in care eram toti cei apropiati.

ServiciiFunerareLuca.ro a fost salvarea noastra dintr-o situatie din care nu am fi putut iesi prea usor. Consilierii firmei de pompe funebre au fost mereu alaturi de noi, ne-au indrumat si ne-au inteles durerea, dovedind un comportament profesionist de fiecare data. Dupa inmormantare am retinut numarul de telefon, numar ce aveam sa il folosim si cu alta ocazie indurerata peste doar cativa ani. Si atunci lucrurile au mers la fel de bine si inmormantarea a fost organizata exemplar si fara prea mult efort.

Leave a Comment