In ultima perioada, din ce in ce mai multi soferi apeleaza pentru o instalatie GPL in primul rand, din motive financiare, fiind mult mai economica. GPL-ul este un combustibil care se obtine la un cost scazut. Un alt motiv pentru care se alege o instalatie GPL se datoreaza faptului ca este un carburant de viitor, deoarece este ecologic, iar pretul de vanzare al acestuia nu include accize si alte taxe suplimentare. De foarte multi ani, pretul GPL se mentine la aproximativ jumatate din pretul benzinei.

Incepe sa se cunoasca din ce in ce mai mult, faptul ca, o masina care foloseste GPL este o alternativa extraordinara pentru un mediu mai curat si pentru a avea mai putine cheltuieli cu combustibilul. Este foarte importanta mentinerea si protejarea mediului, iar gazul are un continut scazut de carbon si produce mult mai putine emisii nocive care contribuie intr-un mod negativ la calitatea aerului. Mai mult decat atat, GPL-ul contribuie la reducerea poluarii sonore si se evapora foarte rapid in cazul unei deversari, reusind sa nu contamineze apa sau solul.

Avand in vedere calitatea aerului din ce in ce mai scazuta in mediul urban si efectul nociv asupra sanatatii oamenilor, convertirea autoturismelor pe gaz sunt o alternativa benefica din toate punctele de vedere. Acest proces inseamna faptul ca masina va rula fie pe benzina, fie pe gaz. Prin montarea unei instalatii GPL este adaugat un al doilea sistem independent de combustibil cu un rezervor special. De cele mai multe ori, acest rezervor este montat in locul rotii de rezerva sau poate fi instalat chiar sub vehicul. Foarte multe persoane isi fac griji din cauza spatiul ramas disponibil dupa instalare, insa, ar trebui ca acestea sa stie faptul ca aceste rezervoare sunt disponibile in marimi diferite, astfel, spatiul ramas nu va fi o grija in plus.

Analizand toate aspectele, dintre avantajele instalarii unui kit GPL enumeram raportul calitate/pret extrem de competitiv, performanta ridicata a motorului, o reducere a costurilor de combustibil, o reducere a costurilor de intretinere, o reducere a emisiilor poluante.

Echipa monteazagpl.ro este la dispozitia tuturor clientilor care isi doresc o astfel de convertire a autovehiculului si au cele mai bune preturi de pe piata, in acest sens, oferind kit-uri gpl de cea mai inalta calitate.

Soferii care vor sa apeleze la instalatii GPL, sunt bineveniti la Auto Gas Group si totodata, vor descoperi cu siguranta multitudinea de beneficii pe care o va aduce o asemenea schimbare.

Din dorinta de a multumi cat mai multi clienti la nivel national, aici este incarcata reteaua nationala AGR, in prezent fiind peste 60 de societati care se ocupa cu montajul instalatiilor GPL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *