Nu stii niciodata cand poti avea nevoie de servicii funerare, astfel ca e bine sa stii care sunt locurile potrivite catre care te vei putea orienta in acest sens. Bineinteles, serviciile trebuie sa fie de cea mai buna calitate intrucat in asemenea momente nimeni nu isi doreste sa se complice si sa se streseze. Asadar, pentru servicii funerare in toate zonele din bucuresti la Casa Funerara se poate spune ca ai nimerit in locul potrivit intrucat aici ai parte de profesionalismul cautat.

Fie ca ai nevoie de asemenea servicii in sectorul 1 sau 2, fie in cel mai indepartat punct al capitalei, Casa Funerara Luca e locul ideal, chiar si in cazul celor care vor sa organizeze o inmormantare in Ilfov. In acelasi timp, si programul este non stop, ceea ce reprezinta un mare plus intrucat toata lumea se va putea bucura de mai multa libertate si flexibiltate. Asadar, nu conteaza ora din zi si din noapte la care ai nevoie de ajutor si indrumare pentru ca de acum stii la cine poti apela.

Fie ca te interesezi de incinerare sau de inmormantare, aici te asteapta mai multe pachete din care sa alegi, iar acestea au fost special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor. Poate iti doresti sa te limitezi la cea mai accesibila varianta din punct de vedere financiar, fie preferi cel mai costisitor pachet, indiferent de ce alegi, pachetul va fi complet, asa ca nu va lipsi nimic. Optiunile sunt foarte variate, iar atunci cand vorbim de optiunea cea mai ieftina, aceasta costa numai 1000 de lei. De fapt, Casa Funerara Luca ofera si tot sprijinul necesar pentru a putea recupera integral suma din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu vei plati nimic pentru a organiza ceremonia.

Asadar, cu toate ca vorbim de cel mai ieftin pachet la care putem avea acces aici, acesta cuprinde absolut tot ce e necesar, iar in primul rand exista un medic care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare. Tot acesta este cel care va emite certificatele necesare in acest sens, astfel incat sa eviti birocratia si sa nu ai parte de batai de cap. Mai departe, pachetul cuprinde sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, crucea din lemn inscriptionata si cele doua orare. Nu lipsesc coliva, prescurile, sticlele de vin si ulei, batistele si prosoapele, pachetele cu alimente si nu numai. Serviciile inclus preluarea decedatului de la domiciliu, cosmetizarea, spalat si imbracat, transportul funerar si nu numai. Aici ai acces la servicii funerare in toate zonele din bucuresti si chiar daca alegi pachetul la 1000 de lei, fie cel la 8000 sau altul situat in zona de mijloc, nu va lipsi nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *