Personalizarea tricourilor – tehnici si metode de intretinere a produselor

Diferit de tricoul clasic, articolul vestimentar personalizat este o modalitate excelenta de a permite angajatilor sa simta ca fac parte din aceeasi echipa. Aveti optiunea de a alege modelul exact al camasii/tricoului cu logo pe care doriti sa le imprimati, astfel incat toti angajatii firmei tale sa poata purta haine pe care le puteti personaliza cu usurinta la NaNaNa.

Tricoul personalizat pentru angajatii firmelor si companiilor poate lua mai multe forme, cu maneci lungi sau scurte, guler scurt sau lung, model pentru barbati sau femei. Puteti alege, de asemenea, din diferite tipuri de butoane, precum si culoarea camasii personalizate, acest lucru va va permite sa il potriviti cu culoarea logo-ului companiei.

Tricourile pe care le puteti personaliza la NaNaNa sunt confectionate din bumbac si permit o ingrijire usoara si o senzatie placuta in contactul cu pielea. Articolele vestimentare personalizate la NaNaNa sunt o modalitate excelenta de a face publicitate, iar angajatii vor purta camasa la locul de munca, dar si in exterior, atunci cand vor face cumparaturi sau vor iesi de la locul de munca, ceea ce va permite ca afacerea sa fie vizibila in multe locuri chiar prin acest detaliu infim.

Mai mult decat atat, pe langa utilizarea tricourilor personalizate ca uniforma, poate fi util sa oferiti tricouri imprimate sau brodate oamenilor si clientilor din afara companiei in cadrul diverselor tipuri de evenimente pe care le puteti organiza la un moment dat. Tricourile cu sigle pot fi folosite, de exemplu, ca premii la tombola, ca recompensa pentru cel mai fidel client sau sub forma de cadou cu ocazia aniversarii companiei sau a vreunui angajat. In plus, pot constitui un plus de avantaj in timpul campaniilor promotionale si de loialitate, daca sunt oferite gratuit clientilor-tinta.

Cu alte cuvinte, orice ati dori sa personalizati la NaNaNa, este un beneficiu pentru dumneavoastra, mai ales daca sunteti managerul unei companii.

Pe de alta parte, la NaNaNa, puteti personaliza chiar si hanorace, bluze pentru dama sau tricouri pentru copii. Dispunem de o gama larga de modele de tricouri, dar si de idei interesante, care merita sa fie personalizate la noi. In vederea imprimarii articolelor de imbracaminte NaNaNa utilizam tehnologia de imprimare inkjet policromie direct pe textil (direct to garmet). Cerneala pe baza de apa poate sa se infiltreze foarte bine in fibra textila, pastrand finetea materialului si conferind rezistenta in timp. Se pot imprima detalii oricat de fine, fara limitare din punctul de vedere al numarului de culori.

Totodata, pentru a va bucura de produs cat mai mult timp, este necesar sa luati in considerare faptul ca acestea trebuie spalate pe dos, la rotatii cat mai mici, fara prea mult detergent, iar in ceea ce priveste calcatul, este necesar sa le calcati cu atentie, pe dos.

Leave a Comment