Poti sa iti promovezi afacerea prin intermediul masinii

Masina este un bun de care devenim dependenti si de care trebuie sa avem grija din orice punct de vedere, astfel incat sa arate bine atat in interior, cat si la exterior. Pentru ca stim ca atunci cand vine vorba despre aspectul masinii, omul isi doreste calitate buna la un pret competitiv, la Auto Print ne dorim sa va oferim acest lucru.

In zilele noastre se gasesc pe piata disponibile mai multe optiuni de marketing, insa multe dintre ele implica costuri ridicate si nu garanteaza un numar mare de clienti. Pentru acesti clienti exista optiuni mult mai simple, care pot fi foarte eficiente, asta insemnand ca pot opta pentru inscriptionari auto, deoarece preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar avantajele sunt nenumarate.

Iata care ar fi avantajele pentru clientii care descopera serviciul premium de inscriptionari de la autoprint:

  • costuri minime

Pretul achitat pentru inscriptionarea auto difera in functie de dimensiunile alese, insa, chiar si asa, ele sunt mici. La aceasta practica pot apela firmele care detin flote de masini, autocare, camioane.

  • sunt usor de aplicat

Un alt avantaj al inscriptionarilor este faptul ca procedura este foarte simplu de realizat, doar cateva ore fiind suficiente de cele mai multe ori. Altfel spus, clientii care ajung la Auto Print pot lasa masina dimineata si o pot prelua dupa cateva ore, intregul proces fiind foarte simplu si comod, iar inscriptionarea se poate face pe orice element de caroserie, de la luneta, la portiere, capota sau spoilere.

  • durata de viata

Autocolantele folosite la inscriptionarile auto sunt de mai multe tipuri, insa majoritatea garanteaza o lunga durata de viata, chiar si de peste 5 ani, perioada in care masinile pot fi expuse la precipitatii sau conditii meteo mai putin prielnice. Un alt avantaj este faptul ca autoturismele pot fi duse la spalatorie, neafectand cu nimic autocolantul, acesta pastrandu-se in conditii optime.

  • nenumarate idei

Varianta de autocolant le da clientilor posibilitatea de a-si pune in aplicare cele mai creative idei, deoarece, de cele mai multe ori cele mai inedite sunt, de altfel, si cele mai atractive, indiferent ca este vorba despre logo-ul firmei, diferite mesaje, oferte si nu numai. Astfel, masinile inscriptionate vor fi mult mai vizibile in trafic, atat in randul celorlalti soferi, cat si in al pietonilor, aceasta fiind o forma foarte accesibila de a face publicitate mobila.

Un alt lucru foarte bun pe care il ofera colantarea masinii dumneavoastra, este faptul ca acesta se poate dezlipi foarte usor mai tarziu. In cazul in care va plictisiti de colant, acesta este usor de indepartat si nici nu va dauna vopselei de dedesubt.

Leave a Comment