Aveți nevoie de un program before school pentru copilul dumneavoastră? Edu Friends este locul în care cel mic poate simți pe deplin cele mai frumoase sentimente înainte de începerea unui ciclu de studiu, ceea ce îl va ajuta să se integreze mult mai ușor.

Cu noi, copilul dumneavoastră va experimenta:

  • Ajutor la teme și sprijin academic – școala poate fi destul de grea, indiferent de clasa în care se află copilul tău, ei au nevoie de cât mai mult sprijin posibil pentru a se implica și a avea succes. Echipa noastră este pregătită să ofere ajutor pentru teme și să se considere ei cei mai buni prieteni pentru copiii de la Edu Friends. Vrem să facem învățarea distractivă și să valorificăm orele before school, pentru a-ți ajuta copilul să crească și să facă progrese serioase în educație.
  • Structură și consistență în materie de învățare – Acum, mai mult ca niciodată, normalitatea este o prioritate. Toți oamenii, dar mai ales copiii, se dezvoltă cu o rutină, iar la noi rutina este bine pusă la punct, astfel încât să poată fi ușor asimilată de cei mici.
  • Supraveghere – Copiii se dezvoltă și cu reguli clare, recompense și consecințe. Personalul nostru este profesionist și plin de compasiune și înțelege că toți copiii de vârstă școlară ar putea avea nevoie de o vorbă bună după o zi lungă, posibil stresantă. Suntem aici pentru a-i ajuta să proceseze și să-și exprime emoțiile în mod adecvat și sănătos, ajutându-i totodată să învețe tot ceea ce au ei nevoie să știe despre responsabilitățile vieții la școală.
  • Îmbunătățirea abilităților sociale – Una dintre părțile noastre preferate ale programului before school și after school este că, întotdeauna, copilul dumneavoastră poate petrece timpul cu prietenii lui sau poate întâlni tineri din diferite clase, astfel învățând să fie mult mai sociabil și mai prietenos cu cei din jurul său.
  • Mai mult sport  – Copilul dumneavoastră are ocazia să se bucure de sălile noastre de clasă și de locurile de joacă dotate, pentru a consuma puțină energie rămasă zi de zi.

Suntem și noi părinți și înțelegem deciziile greu de luat cu care vă confruntați. Săli de clasă virtuale? Învățare acasă? Lecții hibride? În niciun caz acesta nu poate fi un mediu prielnic de învățare pentru copii. Le înțelegem pe toate și vrem să știți că vă putem ajuta. Fiecare familie este diferită și are propriul său plan cu privire la modul în care se va descurca cu copilul în viitorul an școlar, iar programul nostru before și after school vă poate ajuta. Oferim condiții de maximă siguranță pentru copilul dumneavoastră, ca să nu mai vorbim de liniștea sufletească de care se vor bucura toți părinții, deoarece vor ști unde se află cel mic, adică pe cele mai bune mâini posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *