Sky Angel, mai mult decât un cămin pentru bătrâni

În cele mai multe cazuri, un cămin pentru bătrâni este proiectat a fi un simplu spațiu de cazare pentru aceștia. Însă, în ceea ce privește Sky Angel cămin bătrâni, noi ne-am propus să putem asigura pe lângă condițiile decente de trai, o atmosferă specifică unei familii adevărate, aspect de care, în opinia noastră, au cea mai mare nevoie, în acest punct al vieții lor. Astfel că, aici vor avea parte de tot sprijinul nostru atât în ceea ce privește asigurarea beneficiilor de natură materială și medicală, oferite  de personal medical calificat, dar mai ales susținere sufletească și emoțională, în așa fel încât bătrânii să se poată acomoda rapid și să lege relații de prietenie bazate pe încredere atât între ei, cât și în raport cu personalul nostru.

În acest sens, asigurăm o gamă completă de servicii precum oferte de cazare pe anumite perioade de timp sau chiar permanenta; servicii de îngrijire și asistență medicală non-stop, asigurate de cei mai buni medici generaliști, dar și supravegherea atentă a celor care urmează un tratament, asigurându-ne că indicațiile medicului sunt respectate cu sfințenie. În plus, organizăm unele activități zilnice pentru bătrâni, precum plimbări în aer liber, jocuri de cărți, șah, rummy, excursii în destinații alese, dar și petreceri surpriză și grătare la ocazii speciale. Se asigură trei mese pe zi; mic dejun, prânz și cină, realizate din alimente care provin din locuri sigure și sunt gătite în propria bucătărie.

Printre principalele dotări dispuse într-o clădire realizată pe patru niveluri se regăsesc bucătării accesibile și  sala de mese; camere cu unul, două sau paturi, în funcție de preferințele fiecăruia;  care sunt complet mobilate și dotate cu TV, internet și telefon. De asemenea, suprafața extrem de mare oferă spațiu suficient pentru plimbări în aer liber, prin livada cu pomi fructiferi și grădina cu legume proprie, sau chiar pe malul lacului din incinta complexului, unde pasionații pot practica și pescuitul sportiv.

În plus, în cazul în care doresc, membrii familiei pot avea acces la sistemul video pentru a putea surprinde imagini cu cei dragi în momentele în care nu se pot deplasa să le facă vizite.

Date fiind toate aceste aspecte, nu trebuie să vă îngrijorați că putea lipsi ceva din acest cadru, special amenajat pentru a putea îndeplini în totalitate nevoile celor ce ne-au oferit toată încrederea lor. Vor întâlni oameni la fel ca ei cu care să poată împărtăși frumoasele și unicele povești de viață. Nu vor avea timp să se plictisească datorită activităților organizate în fiecare zi, în timp ce sănătatea le este atent și permanent monitorizată de către personalul nostru. În concluzie, Căminul pe care noi l-am creat, poate deveni mai mult decât un simplu cămin pentru zecile de bătrâni cărora le-am devenit familie.

Leave a Comment