Cu totii stim ca din cauza temperaturilor si a conditiilor meteo, exista riscul ca retelele de  canalizare sa fie suprasolicitate de infiltratii cu ape pluviale necontrolate, care pot crea adevarate probleme si defectiuni la nivelul sistemelor adiacente. Pentru curatarea perioadica a acestora, noi intervenim cu promptitudine cu masini de vidanjare, care au scopul de a goli zonele in cauza si de a le curata ulterior. Avantajul consta in stabilirea unui circuit functional care nu va favoriza producerea daunelor in sistem.

Cum functioneaza?

Procedeul este foarte simplu si eficace. Mai exact, curatarea si spalarea mecanizata se fac folosind simultan pompa de inalta presiune si pompa de vid. Iar vidanjarea presupune preluarea apelor uzate din bazine etanse cu utilaje specializate si asigura transportul si preluarea acestora la punctele de descarcare.

Diverse utilaje pentru vidanjare

Modele pe care le veti gasi la noi au capacitati diferite in functie de problema si interventia de care aveti nevoie. Un avantaj important cu care ne laudam, este dimensiunea redusa la care au fost create aceste masini, tocmai pentru a se putea infiltra in cele mai deficitare locuri. Prin urmare, aceste vidanje permit actiunea in cele mai dificile cazuri. De asemenea, sunt disponibile diverse accesorii care contribuie la implementarea unei strategii de actiune indiferent de dificultatea problemei.

Daca optezi pentru echipamentele noastre, nu vei fi impresionat doar de calitatea si serviciul pe care il oferim, vei ramane surprins si de consumul semnificativ redus de combustibil, datorita dimenisiunilor reduse si compacte ale acestora. Asadar, iti vei rezolva activitatea si vei avea grija si la cantitatea de poluanti atmosferici eliberati.

Dispunem de personal calificat

Calitatea serviciilor oferite se datoreaza, in primul rand, lucratorilor autorizati in acest domeniu, iar in ajutorul acestora vin echipamentele de ultima ora pe care le utilizam. Toti angajatii trec prin perioade de training si practica inainte de a veni la lucrarile tale.

Preturi bune

Principalul nostru scop este calitatea serviciilor oferite, iar apoi incercam sa ne gandim si la nevoile clientilor, astfel incat oferim intotdeauna tarife corecte pentru ambele parti. Unilift ofera  sase masini de vidanjare ce au capacitati cuprinse intre 10 – 25 mc, de aceea, pretul pentru fiecare lucrare in parte difera. Importanta este  distanta pana unde trebuie sa ajungem si capacitate de vidanjat de care ai nevoie. Cere oferta personalizata si te vei putea bucura de cea mai optima solutie, la cele mai bune preturi.

In acest sens, te invitam sa ne contactatezi telefonic, sa ne lasi un mesaj pe retelele noastre Facekook/Instagram sau cere o oferta personalizata pentru nevoia ta direct pe pagina noastra. De  asemenea, poti arunca un ochi pe canalul de Youtube, conceput special pentru a-ti usura experienta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *