Atunci cand ai mai mare nevoie de suport tehnic pentru iPhone-ul tau, service-ul Prestige GSM este tot ce-ti trebuie. Principalul scop al service-ului este de a imbunatati calitatea serviciilor si de a spori satisfactia clientilor.

Prin activitatea si profesionalismul de care dau dovada specialistii acestuia, reusesc sa repare zeci de telefoane iPhone pe zi.

Daca s-a spart geamul din fata sau aveti nevoie de inlocuirea ecranului, daca s-a spart partea din spate, daca ati scapat telefonul in toaleta, lucru care se intampla foarte des sau aveti orice alta problema cu telefonul, exista sanse de 99,9% ca tehnicienii Prestige GSM sa il repare.

Din dorinta de a oferi seriozitate si calitatea tuturor clientilor, specialistii Prestige GSM au abilitati si precizie de chirurg, astfel ca acestia sunt calificati sa repare iPhone-ul pe loc. Pentru a ne putea respecta acesta promisiune, este suficient sa va faceti o programare in service-ul nostru cu ajutorul formularului de pe site si sa specificati problema pe care o aveti.

Mai mult decat atat, ne asiguram ca dispozitivele sunt reparate asa cum trebuie si de aceea vi se ofera o garantie de 90 de zile pentru reparatie. In plus, fiecare client va fi tinut la curent cu fiecare pas al reparatiei.

Printre avantajele pe care le veti obtine de la Prestige GSM se regaseste durata foarte scazuta de realizare a serviciilor, un raport pret/calitate excellent, garantie oferita pentru orice tip de serviciu executat, consultanta calificata gratuita, pentru reparatia telefonului se vor folosi doar piese originale sau de cea mai buna calitate, toate reparatiile sunt testate dupa standardele producatorului, veti primi informatii complete despre defectele si variantele de reparatii ale telefonului din service, si vi se vor oferi solutii complete, consultanta, evaluari, contracte de service, contracte de garantie si post-garantie.

In cazul in care pentru un client nu se vor oferi piese originale, ci, similare, acest lucru se va face cu acordul clientului. In momentul in care un telefon intra in service, clientul va fi informat despre costul si durata reparatiei, iar clientul va fi intotdeauna tinut la curent in ceea ce priveste service-ul prestigegsm si modul in care decurg operatiunile.

De-a lungul anilor, Prestige GSM a reusit sa devina cel mai de incredere service GSM pentru iPhone din Bucuresti. Cu ajutorul experientei in repararea si comercializarea de accesorii GSM, Prestige GSM este partenerul ideal pentru reparatii Apple iPhone in Bucuresti. Indiferent care va fi nevoia de reparatie, fie sa inlocuim display-ul, sticla sau bateria telefonului tau, specialistii de la Prestige GSM vor reusi sa ajute fiecare client sa aibe din nou un telefon la 100% capacitate de utilizare.

Indiferent care va fi defectiunea iPhone-ului tau, alege serviciul Prestige GSM si te vei bucura de reparatii de cea mai inalta calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *