TonCorner – Cea mai buna alegere in materie de vopsea de interior

Felul in care o incapare este amenajata spune foarte multe lucruri despre personalitatea proprietarului si de aceea atentia la detalii face diferenta. TonCorner este magazinul care va avea grija ca nuantele, care acapareaza privirea de la primul contact, sa arate impecabil pe tot parcursul anului si, in acest sens, va ofera toata gama de vopseluri de care aveti nevoie in vederea renovarii intregii case. Asadar, indiferent de texturile si materialele pe care le-ai ales in conceperea propriului design interior, la noi veti gasi cate un tip de vopsea interior care sa se plieze si sa functioneze extrem de bine in raport cu nevoile proprii.

Vopsea pentru pereti

Peretii reprezinta cea mai mare suprafata vizibila dintr-o incapere si este bine cunoscut faptul ca nuantele pe care le alegem pentru acestia pot juca un rol decisiv in conturarea atmosferei din impreujur. Astfel ca, TonCorner va asigura toata paleta de culori la care v-ati putea gandi pentru cea mai buna si rezistenta vopsea pentru pereti.

Vopsea mată Essentiel

Vopsea pentru lemn

Lemnul este considerat a fi una dintre cele mai dificile suprafete in ceea ce priveste colorarea, deoarece are o textura mai pretentioasa ce nu permite alaturarea oricaror substante. De aceea formula vopselei pentru lemn TopCorner a fost creata tinandu-se cont de acest aspect esential si garanteaza rezistenta indelungata si aplicare extrem de facila, chiar si a celor mai excentrice culori.

Vopsea pentru metal

Crearea unei formule de vopsea pentru metal a reprezentat intotdeauna o adevarata provocare, deoarece aderenta cu un astfel de material poate fi destul de greu de obtinut. Cu toate acestea, am reusit sa concepem o varianta care nu doar ca asigura o aplicare fara obstacole, ba chiar reuseste sa ramana intacta perioade impresionant de lungi, fara a exista urme de erodare. 

Vopsea pentru tavan

Vopsirea tavanului este poate considerata cea mai dificila etapa din procesul de renovare a locuintei. Din acest motiv ne dorin sa contribuim la facilitarea acestuia prin oferirea unei vospele speciale care sa garanteze o aplicare usoara si rapida, fara urme sau pete.

Vopsea pentru sol si podele

Cine s-ar fi gandit in urma cu cativa ani ca ne vom putea bucura de podele in nuante vii, pastelate, inedite, in locul celor neutre? Ei bine, cu ajutorul vopselei pentru sol de la TopCorner poti avea orice nuanta doresti pe podelele din fiecare camera, fara riscul de a aparea pete sau urme inestetice.

Vopsea universala pentru toate suprafetele

Daca esti o persoana practica si rapida care nu isi doreste prea multe batai de cap si nici nu are timp de pierdut in momentul in care decide sa vopseasca locuinta, vopseaua universala TopCorner care poate acoperi orice suprafata si material devine solutia optima in acest sens.

Leave a Comment