Tour operatorii au de castigat de pe urma acestui software

Orice agentie de turism a suferit in 2020 din cauza pandemiei, iar pentru a putea rezista in 2021, cu siguranta, are nevoie de investitii serioase pentru ca serviciile oferite sa fie cele mai bune. Un soft b2b pentru agentii de turism conceput de catre cei de la Quick Sell poate sa ajute mult, astfel ca oricine va avea numai de castigat. Lista de avantaje este una foarte generoasa, astfel ca toate agentiile merita sa profite din plin.

Inainte de toate este bine de stiut ca prin intermediul unei solutii precum aceasta activitatea oricarei agentii de turism se simplifica considerabil, iar orice client are numai de castigat atunci cand isi pregateste urmataorea calatorie. De asemenea, costurile implicate sunt minime, ceea ce presupune ca nicio agentie nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a-si permite sa opteze pentru un soft b2b special conceput pentru tour operatori. Cei de la Quick Sell asigura oricum conditiile ideale atat pentru agentiile proaspat infiintate, cat si pentru cele existente care nu sunt multumite de randamentul lor.

Sunt suficiente doar cateva zile pentru a putea pune totul pe picioare, procedurile fiind simple si automatizate la maxim. Quick Sell deschide usile catre cei mai importanti furnizori din domeniu si pe aceasta cale agentiile de turism se bucura de flexibilitate maxima.

Bineinteles, clientii sunt cei care au cel mai mult de castigat intrucat pentru ei este mult mai simplu sa puna la punct orice calatorie. Unii prefera vacantele de tip early booking, altii pe cele last minute pentru ca beneficiaza de discounturi generoase, dar nu avem cum sa uitam de vacantele exotice, de city break-uri in cele mai mari orase ale lumii sau de sejururi la munte, la mare, in tara si in strainatate. Fiecare dintre acestea sunt disponibile la doar cateva click-uri distanta in cadrul aceluasi motor de cautare.

De asemenea, toate ofertele sunt actualizate automat, ceea ce presupune ca nu este nevoie de niciun efort in acest sens, iar munca agentiilor de turism se simplifica pe cat de mult posibil. Tinand cont de faptul ca activitatea se poate derula exclusiv online costurile se pot pastra la valori minime, ceea ce presupune ca agentiile isi pot gestiona activitatea din numai cateva click-uri. Bineinteles, si clientii au multe de castigat din acest punct de vedere intrucat acestia aleg toate detaliile care conteaza din acelasi motor de cautare, de la un mijloc de transport adecvat, pana la unitati de cazare grozave, dar si multe alte servicii.

Aceasta solutie pe care o gasim aici este disponibila atat in versiunea de mobil, cat si cea desktop, astfel ca sunt acoperite preferintele tuturor.

Leave a Comment