Treceti si pe la ei (4)

Despre drumurile noastre, cele pe care le alegem mai mult sau mai putin constient, despre placerea calatoriei si steaua care ne calauzeste, despre alegerea de a vedea ce e in fata sau nu, cititi ascultind ecoul tacerilor…
Pe blogul unui om bun veti gasi citeva cuvinte despre un alt tip de drum, cel al schimbarii. Cum poate schimba lumea un om mic?
Cu mana pe inima va spun ca empatizez intru (aproape) tot ce spune Scorpio, si anume ca mie nu imi prieste iarna, eu vreau muguri, verde crud, flori si raze de soare blande!
Despre Cimitirul de piane am citit printre Toate cele rele, mi-a placut ce am citit si am mai adaugan un titlu pe lista mea…

In Cimitirul de piane personajele sunt Lumina, Timpul, Linistea si… Vina. Se impletesc, se intrepatrund. Se sprijina una pe alta, cresc una din alta, se juxtapun. Ele sunt mortarul ce tine caramizile in zid. Ele sunt crapaturile sinuoase din zid. Oamenii sunt personajele secundare. Oamenii sunt caramizile care dau sens mortarului, sunt zidul care da sens crapaturilor din el.

Voi stiati ca o relatie se poate vinde? Dar nu oricum, ci dupa reteta originala…
Cu stilul ei minunat, Melanie descrie frumos chiar si capcanele virtualului.
Despre cateva filme europene (si nu numai), cititi pe Bibliophile.

Eu cu siguranta ma voi uita la cateva dintre ele. La Horea, de asemeni, puteti citi despre filmele facute dupa cartea lui Stieg Larsson, varianta suedeza descoperind ca eu o am pe calculator (pe un hard mai vechi) de cel putin 2 ani.
Pe blogul cu carti am citit despre o carte interesanta, despre o vara fara barbati.
Si fiindca uneori trebuie sa mai credem si-n povesti, mergeti de cititi despre Printesa Inimioara si Contele Creion de Scris.
Din Soseta cu Povesti s-a ivit o alta poveste, aceea a Crengii de Alun (1 si 2). Ma simt ca-ntr-o perpetua visare…
De la Buticul cu filme si carti am furat recomandarile Adinutei: Filme pentru doamne! Poftiti!
Din Tabakera am extras noi cunostinte despre alfabetul hawaiian si am aflat ca ei nu spun niciodata TE ROG. Interesant…