Pentru pasionatii de locatii exotice, vibrate, care sa ofere peisaje si amintiri de neuitat, o vacanta in Turcia este ideala. Aflata in punctul de legatura intre Europa si Asia, Turcia este o destinatie de vacanta preferata de foarte multi turisti care sunt pasionati de locuri noi si fermecatoare. Fie ca vorbim despre orasele moderne, incarcate cu zgraie-nori si cladiri cu arhitectura moderna, fie ca vorbim despre monumentele incarcate cu istoria unui popor, Turcia este tara care iti poate oferi toate acestea. Turcia iti va oferi acea vacanta binemeritata dupa o perioada lunga de timp.

Istanbul

Istanbul este unul dintre cele mai cunoscute orase din Turcia. Modern, dar in acelasi timp antic, acesta reuseste sa prezinte turistilor doua fete ale Turciei. Situat pe ambele maluri ale Bosforului orasul este impartit intre forfota si aglomeratia Orasului Nou si calmul si frumusetea istorica  a Orasului Vechi. Fie ca esti un iubitor al aglomeratiilor, fie ca esti dornic de calmul unui loc mic, Istanbul este poate printre singurele orase din lume care iti pot oferi aceste doua lucruri.

Ankara

Capitala Turciei si unul dintre cele mai frumoase orase din Turcia. Modern si plin de forfota unui oras recent construit, dar in acelasi timp casa unora dintre cele mai frumoase universitati si cladiri din Turcia, Ankara este locul perfect pentru cei care iubesc viata agitata de noapte si experientele noi.

Antalya

Antalya este orasul din Turcia care nu se opresete niciodata. Aici vei experimenta cel mai bine viata din Turcia si vei putea intelege viteza cu care se intampla lucrurile acolo. De la multimea de turisti din restaurante, la localnicii care isi traiesc viata acolo, Antalya este orasul care se misca toata ziua si toata noaptea. Te vei putea plimba linistit pe Riviera turceasca, dar in acelasi timp vei putea alege sa-ti petreci cateva seri la cele mai exclusiviste petreceri din Turcia.

Marmaris

Marmaris este locul de care ai nevoie daca vrei sa scapi pentru cateva zile de agitatia si zgomotul din oras. Situat pe litoralul din Turcia, Marmaris este desprins parca dintr-un peisaj de poveste greu de descris in cuvinte. Fie ca alegi o plimbare usoara prin oras, fie ca alegi o plimbare cu barca cu siguranta vei fi multumit de decizia pe care ai luat-o atunci cand vei vedea peisajele minunate pe care le are de oferit orasul.

Cappadocia

Un oras desprins dintr-o poveste. Culmile inalte si culorile vibrante sunt exact lucrul de care ai nevoie atunci cand vizitezi Turcia. In Cappadocia vei gasi, cu siguranta, doza de nou de care ai nevoie atunci cand mergi sa vizitezi o tara noua. Daca esti un iubitor al senzatiilor noi, atunci poti sa incerci si o calatori cu balonul cu aer cald. Peisajele pe care le vei vedea vor fi de neimaginat, tocmai din acest motiv alege sa ai parte de un sejur Cappadocia de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *