Iarna nu este unul dintre cele mai placute sezoane, insa odata cu conditiile mai putin prietenoase aduce si o multime de reduceri la zeci de produse, motiv pentru care atunci cand iti doresti innoirea dormitorului trebuie sa stii ca poti apela la CasaNewConcept. Bineinteles, daca sezonul este rece, cei mai multi clienti se orienteaza catre lenjeriile adecvate si adaptate conditiilor, iar Cocolino sunt cele mai recomandate in acest sens.

Mai multa caldura

Acestea se pastreaza calduroase pentru ca sunt confectionate din materiale optime, motiv pentru care oricine se odihneste asa cum se cuvine, aspect esential pentru fiecare dintre noi. Totodata, temperaturile scazute nu vor reprezenta niciodata o problema in dormitor, astfel ca se pot face economii consistente chiar si la incalzire in timpul noptii.

Cea mai buna calitate

De asemenea, aceste lenjerii Cocolino sunt ideale si pentru ca propun o lunga durata de viata, superioara altor modele, iar in tot acest timp se vor prezenta in conditii optime. Acest lucru este datorat si faptului ca intretinerea e foarte simpla, un alt avantaj semnificativ, pentru ca nimeni nu dispune de suficient timp pentru a aloca o atentie sporita acestei etape.

Diferite design-uri

In plus, atat in cazul colectiei de lenjerii Cocolino, cat si al celorlalte disponibile in cadrul magazinului online, design-urile sunt foarte variate, motiv pentru care vor fi indeplinite cerintele estetice impuse chiar si de catre cele mai pretentioase persoane, unele modele fiind potrivite in dormitoarele clasice, in timp ce altele sunt ideale in cele mai moderne incaperi.

Profita de oferte

Asadar, nu iti mai ramane nimic altceva de facut decat sa profiti de reducerile de iarna propuse de CasaNewConcept, ofertele fiind atractive si accesibile pentru toate buzunarele. De asemenea, cei care comanda produse ce depasesc pragul de 400 de lei vor beneficia si de transport gratuit prin curier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *