Vrei sa cumperi un laptop bun la pret mic?

Ce poti face daca esti una dintre persoanele care se afla intr-o situatie financiara nu tocmai buna si pana la data in care iti va fi virat in cont salariul mai ai destul de mult de asteptat? Cu siguranta te vei gandi la tot felul de solutii care sa te ajute sa faci rost de bani cat mai rapid.

In cazul in care nu doresti sa apelezi la familie sau la prieteni, va trebui sa cauti o alta modalitate de a obtine suma de bani de care ai nevoie. Una dinte modalitati poate fi o casa de amanet, mai ales ca tot mai multe case amanet accepta bunuri precum electronice. Mai mult ca sigur ca daca ai un electronic foarte performant si care automat este foarte scump, iar tu ai nevoie de o suma de bani destul de mare te poti gandi la varianta de a il amaneta.

In situatia in care ai un laptop pe care nu prea il folosesti sau este un model mai vechi si tocmai ti-ai cumparat un laptop nou, de ce sa nu te gandesti la varianta de a il vinde la casa de amanet?

Din momentul in care ai ajuns cu laptopul la casa de amanet, un reprezentant il va evalua si iti va propune o suma de bani pentru produsul respectiv. Daca suma de bani ti se va parea corecta si vei fi de acord, se va incheia intre tine si casa de amanet un contract de amanet, prin care tu esti obligat sa iti platesti imprumutul in maxim 30 de zile din acel moment, iar casa de amanet sa iti returneze laptopul amanetat. In cazul in care nu iti platesti datoria in cele 30 de zile, vei putea sa beneficiezi de o perioada de gratie care este de 5 zile. Daca nici in acele zile in care esti in perioada de gratie nu platesti, nu vei mai putea sa-ti ridici bunul la valoarea acestuia amanetata.

Daca de exemplu ai imprumutat o suma de bani, iar dupa cateva zile iti doresti sa iti achiti datoria si sa iti recuperezi bunul amanetat, trebuie sa stii ca acest lucru este posibil, ba chiar mai mult se va recalcula comisionul trecut in contract, pentru ca tu sa nu mai platesti comision pentru toate cele 30 de zile.

Ceea ce mai trebuie sa stii, este ca pentru a incheia un astfel de contract, atunci cand te prezinti la casa de amanet, trebuie sa ai asupra ta actul de identitate si produsul pe care iti doresti sa il amanetezi.

Asadar, daca esti in cautarea unui amanet pentru laptopuri la Universitate te asteptam la Prestige Amanet!

Leave a Comment